Science Hoaxes 5 με καλεσμένο τον Υπ. Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη.

Share this:

Tην Τετάρτη, 20 Μαίου στις 21:00 στην 5η εκπομπή των #ScienceHoaxes φιλοξενείται σε μία εφ’ όλης της ύλης διαδικτυακή συνέντευξη ο υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Θα μιλήσει στο δημοσιογράφο Σωκράτη Ιωακείμ για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για στήριξη επιχειρήσεων και εργαζόμενων, για τις αντοχές της κυπριακής οικονομίας, για τη στήριξη στην οποία μπορεί να προσδοκεί από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, και για το ποιοι θα επωμιστούν τελικά το κόστος της κρίσης.

Θα αναλύσει επίσης τις προθέσεις της κυβέρνησης για επιπρόσθετη στήριξη τομέων όπως είναι ο τουρισμός, το κατά πόσον βρίσκεται υπό μελέτη νέα μείωση μισθών στο δημόσιο τομέα, τον ρόλο της τεχνολογίας και της επιστήμης στην επανεκκίνηση της οικονομίας καθώς και για τα φορολογικά κίνητρα που πρέπει να δοθούν για τόνωση της επιχειρηματικότητας.

Στη συζήτηση μπορείτε όπως πάντα να υποβάλετε τα δικά σας ερωτήματα, τα οποία θα μεταφέρουμε στον υπουργό.

Συντονιστείτε στο
www.facebook.com/sciencehoaxes

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Fellas Productions για την παραγωγή, στον Bora Markovic για το γραφικό και στους υποστηρικτές μας Cyprus NewsSciNewsDisruptCyprus και Black Lemon TV για την παραχώρηση της πλατφόρμας τους για παράλληλη μετάδοση.